Organisatie

Op zaterdag 7 oktober 2017 organiseert vzw Cyclocross Meulebeke de 5de editie van de Berencross, een Internationale A-cross, op het prachtige domein van Ter Borcht in Meulebeke. Opnieuw een voltreffer, zowel op sportief gebied en ook qua opkomst en ambiance. De editie 2016 werd gewonnen door Mathieu van der Poel, gevolgd door Wietse Bosmans en Eli Iserbyt. Deze topwedstrijd wordt ook dit jaar één van de eerste grote veldritontmoetingen van het Belgische seizoen!

Voor veel Belgische cyclocrossers is deze A-cross een ideale test om hun vormpeil te meten en energie op te doen voor het komende veldritseizoen 2017-2018.

Het bestuur spaarde kosten nog moeite om in alle reeksen tal van Belgische toppers aan de start krijgen. Ook heel wat internationale renners vonden de weg naar Meulebeke!

Meulebeke Feest

Eén groot wielerfeest…
Verschillende foodstanden, een dranktent op het gemeentelijk speelplein, een dranktent aan de atletiekpiste, cafetaria Ter Borcht én een grote ambiancetent centraal op het domein zorgen voor een onvergetelijk feest! ’s Avonds wordt in de grote ambitent de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Bosnië-Herzegovina  getoond op groot scherm in het kader van de 1ste ronde van de WK kwalificatie.

De organisatie zoekt nog vrijwillige medewerkers

Wie zich geroepen voelt om op zaterdag 7 oktober 2017 een handje toe te steken, kan zich melden bij Lore Beernaert – lore.beernaert@meulebeke.be. Ook de dagen voor de cross en erna zijn enkele extra helpende handen zeker welkom. Doorgeven: naam, voornaam, adres, gsm/tel., geboortedatum.

FACEBOOK