Op zaterdag 2 oktober 2021 organiseert vzw Cyclocross Meulebeke de 8ste editie van de Berencross, een Internationale A-cross, op het prachtige domein van Ter Borcht in Meulebeke. Opnieuw een voltreffer, zowel op sportief gebied en ook qua opkomst en ambiance. De editie 2019 werd gewonnen door Michaël Vanthourenhout, gevolgd door Eli Iserbyt en Toon Aerts. Deze topwedstrijd wordt ook dit jaar één van de eerste grote veldritontmoetingen van het Belgische seizoen!

Voor veel Belgische cyclocrossers is deze A-cross een ideale test om hun vormpeil te meten en energie op te doen voor het komende veldritseizoen 2021-2022.

Het bestuur spaarde kosten nog moeite om in alle reeksen tal van Belgische toppers aan de start krijgen. Ook heel wat internationale renners vonden de weg naar Meulebeke!

Meulebeke Feest

Eén groot wielerfeest…
Verschillende foodstanden, een dranktent op het gemeentelijk speelplein, een dranktent aan de atletiekpiste, cafetaria Ter Borcht én een grote ambiancetent centraal op het domein zorgen voor een onvergetelijk feest!

De organisatie zoekt nog vrijwillige medewerkers

Wie zich geroepen voelt om op zaterdag 2 oktober 2021 een handje toe te steken, kan zich melden bij Lore Beernaert – info@berencross.be Ook de dagen voor en erna zijn enkele extra helpende handen zeker welkom. Doorgeven: naam, voornaam, adres, gsm/tel., geboortedatum