Technische info

TECHNISCHE GIDS 2019 – TECHNICAL GUIDE

Parcours

Start en finish bevinden zich op de atletiekpiste van Ter Borcht ter hoogte van het Dr. Leo Abeele stadion. Vandaar gaat het richting het “Robinsoneiland”, waar de renners verschillende keren de heuvels trotseren.
Aansluitend sturen we de renners over een aangelegde brug om vervolgens de weide in te vliegen waar de dubbele materiaalpost en bike-wash zich bevinden.
Via de weide door het bos naar het speelplein, balanceren door de zandbak van 30m, over de verhoogde heuvel, door het bos en voor de 2de keer de weide in terug naar de dubbele materiaalpost.
Daarna over het water, over een brugconstructie en via de voetbalvelden met een dubbele balkjespassage naar de atletiekpiste met finish. De startzone op de atletiekpiste wordt enkel gebruikt bij de start.
Na de eerste ronde wordt bij het oprijden van de piste onmiddellijk richting finish gereden.

Rennersdorp

Het rennersdorp is voorzien in de Ter Borchtlaan. De zone van de Ter Borchtlaan en de aanpalende zijstraten, de Baronielaan en Valkenhof zullen volledig afgesloten worden voor alle verkeer.

Vlot parkeren doet u zo…

Wie dit kan, komt het best te voet of met de fiets. Wie met de wagen komt, kan parkeren in de Grote Roeselarestraat, Veldstraat, Spoorweglaan, Achtste Linielaan. Het Marktplein biedt ook heel wat parkeergelegenheid en is gelegen op wandelafstand.

Ter Borcht Meulebeke

Ingangen

Ter Borchtlaan en Ingelmunstersteenweg

FACEBOOK